Voorwoord

Lrv Sint Hubertusruiters uit Sint Huibrechts Lille en het nationaal bestuur van Lrv (de paardensportfederatie met 13000 leden) zijn uw gastheer voor het nationaal kampioenschap. Het nationaal ruitertornooi is de afsluiter van het tornooiseizoen, waarbij er gestreden wordt om nationale titels, dit in groepsdressuur, springen, individuele dressuur, mennen en G-rijden.

De Nationale wedstrijd voor de paarden zal in 2021 plaatsvinden op 3 oktober.

De kampioenschappen worden opgebouwd rond 2 grote springterreinen van 75m x 75m. Deze zijn volledig aangekleed en vormen de blikvanger van deze dag. Zowel de jumping als de demonstraties en prijsuitreikingen zullen hier plaatsvinden.

Vanuit de Vip Tent met terras aan de ene kant van het terrein en vanuit de grote feesttent aan de andere kant van het terrein kan het publiek alle hoogtepunten van deze dag van op de voet volgen.

Via het promodorp en het cateringdorp kan iedere toeschouwer en ruiter/ amazone tot deze terreinen komen.

Voor dit evenement bent u welkom op de terreinen gelegen aan evenemententerrein de Hennemeeuwis en de omliggende landschappen.

Wij willen dan ook de gemeente Pelt en de landbouwers van de omliggende gronden bedanken om ons de kans te geven om deze kampioenschappen op dit ongeveer 30 hectare grote terrein te organiseren.

Wij kijken er naar uit om samen met onze medewerkers jullie te ontvangen en van deze dag een echt feest te maken.